16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Sivas Futbol Takımı, Türkiye'de İkinci Oldu!

Sivas Futbol Takımı, Türkiye'de İkinci Oldu!

Sivas Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu Yıldız Futbol takımı, Uşak'ta düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Türkiye finalinde ikinci olarak başarılı bir performans sergileyerek kente döndü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas Futbol Takımı, Türkiye'de İkinci Oldu!

Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu Yıldız Futbol takımı, Uşak'ta gerçekleştirilen Okul Sporları Yıldız Erkekler Türkiye finalinde Sivas'ı temsil etti ve mücadele etti. Okulun futbol takımı, Türkiye genelinde ikinci olarak büyük bir başarı elde etti. Bu başarıyla gurur duyan Okul Müdürü Ali Yeşilkaya, takımlarının mücadeleci ruha sahip olduğunu ve kazandıkları başarıyla okulu onurlandırdıklarını belirtti.

Okul Müdürü: "Gurur Duyuyoruz"

Okul Müdürü Ali Yeşilkaya, Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu'nun, Gülyurt mahallesinde olmalarına rağmen sosyal ve kültürel anlamda önemli başarılar elde ettiğini vurguladı. Okul futbol takımının Türkiye ikincisi olmasının gurur verici olduğunu belirten Yeşilkaya, bu başarıya katkı sağlayan öğretmenler, futbolcular ve velilere teşekkür etti.

Öğretmenler ve Veliler Tebrik Edildi

Okul Müdürü Ali Yeşilkaya, beden eğitimi öğretmenleri Burak Petik, İbrahim Başçı ve Hüseyin Kaçtan'ın özverili çalışmalarının takımın başarısında büyük payı olduğunu ifade etti. Aynı zamanda futbolcuların ailelerine de teşekkür eden Yeşilkaya, başarılarının devamını diledi.

Başarı dolu Yıldız Erkekler Türkiye Finali

Uşak'ta düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Türkiye finalinde, Sivas'ı temsil eden Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu Yıldız Futbol takımı, gösterdikleri performansla dikkat çekti. Okul, Türkiye genelinde ikinci olarak büyük bir başarı elde etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta Ekonomi ve Tasarruf Konulu Toplantı Düzenlendi

Sivas'ta Ekonomi ve Tasarruf Konulu Toplantı Düzenlendi