16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'ndan 2024-2025 Futbol Sezonu Öncesi Mesaj

TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'ndan 2024-2025 Futbol Sezonu Öncesi Mesaj

TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, 2024-2025 futbol sezonu öncesinde yayınladığı mesajında, Türk futbolunun adil ve güvenli bir ortamda oynanmasını sağlamak için tarafsız ve ilkeli bir şekilde çalışacaklarını belirtti. Hacıosmanoğlu, tüm futbol ailesine başarılı bir sezon diledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'ndan 2024-2025 Futbol Sezonu Öncesi Mesaj

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, 2024-2025 futbol sezonu öncesinde yayınladığı mesajında, futbolun adil ve adaletli bir şekilde, renk ve forma ayırt etmeksizin güvenli bir ortamda oynanmasının önemine vurgu yaptı. Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun marka değerini uluslararası alanda hak ettiği seviyeye çıkarmak için birlikte çalışacaklarını belirtti.

Başkan Hacıosmanoğlu'nun Mesajı:

"Türk Futbol Ailesinin değerli üyeleri, her zaman açıkça ifade ettiğim gibi futbolun patronu kulüplerimizin değerli başkanları, gerçek sahibi de tribünleri dolduran barış ve kardeşlik duygularıyla futbola coşku katan taraftarlar ve futbolseverlerdir. Türkiye Futbol Federasyonu olarak bize düşen görev, dünyanın en sevilen oyununun adil ve adaletli olarak renk ve forma ayırt etmeksizin güven ikliminde oynanmasını sağlamaktır. Çıktığımız bu yolda kendimizden emin olarak tarafsız ve ilkeli bir şekilde ilerleyeceğiz. Türk Futbolunun marka değerini uluslararası alanda hak ettiği seviyeye çıkması için birlikte çalışacağız."

Hacıosmanoğlu, futbol ailesinin tüm fertlerini, yeni sezonda adil oyun için sorumlu ve bilinçli davranmaya davet etti. Ayrıca, Milli Takımlar ile daha gurur duyulacak başarıların zemininin böylece oluşacağını ifade etti.

Başkan Hacıosmanoğlu, 2024-2025 futbol sezonunda tüm kulüplerin, futbolcuların, teknik ekiplerin, hakemlerin ve taraftarların sağlıklı ve başarılı bir sezon geçirmelerini dileyerek, Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil eden kulüplerin ülke puanını yükseltecek başarılar elde etmelerini temenni etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye Atıcılık Federasyonu Başkanı Gürsel Çolakoğlu ve Milli Sporcular Anıtkabir'i Ziyaret Etti

Türkiye Atıcılık Federasyonu Başkanı Gürsel Çolakoğlu ve Milli Sporcular Anıtkabir'i Ziyaret Etti