08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Suşehri Haber Feci kazada 1 ölü 2 yaralı var!

Feci kazada 1 ölü 2 yaralı var!

Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç devrildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Feci kazada 1 ölü 2 yaralı var!

Suşehri ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin ise yaralandığı bildirildi. D-100 karayolunda seyir halinde olan R.T. yönetimindeki 49 ACC 648 plakalı Citroen marka hafif ticari aracın devrilmesi sonucu trafik kazası meydana geldi.

Kazada Bir Kişi Hayatını Kaybetti, İki Kişi Yaralandı

Kaza, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşti. Kazada sürücü R.T. ile araçta bulunan F.T. yaralanırken, diğer yolcu Hanım Temel ise yaşamını yitirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Suşehri Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu üzücü kaza sonrasında, yetkililer olayla ilgili detaylı inceleme başlattı. Acı kaybın yanı sıra yaralıların da en kısa sürede sağlıklarına kavuşmaları için gerekli tüm tedbirlerin alındığı belirtildi. Trafik kazalarının önlenmesi adına sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları gerektiği vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
27 Mayıs Pazartesi Sivas Nöbetçi Eczaneler

27 Mayıs Pazartesi Sivas Nöbetçi Eczaneler