19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Teknoloji BMW, Yangın Riski Nedeniyle 720 Binden Fazla Aracı Geri Çağırıyor

BMW, Yangın Riski Nedeniyle 720 Binden Fazla Aracı Geri Çağırıyor

ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA), BMW'nin 2012-2018 model yıllarını kapsayan belirli araçlarını, su pompasındaki elektrik bağlantı parçasının kısa devre yapma riski nedeniyle geri çağırdığını duyurdu. Geri çağırmadan 720 bin 796 araç etkileniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
BMW, Yangın Riski Nedeniyle 720 Binden Fazla Aracı Geri Çağırıyor

ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA), BMW'nin 2012-2018 model yılları arasında üretilen belirli araçlarını geri çağırma kararı aldığını açıkladı. Bu geri çağırmanın nedeni, su pompasındaki bir elektrik bağlantı parçasının düzgün kapatılmamış olmasından kaynaklanan kısa devre riskidir. NHTSA, bu kısa devrenin yangın tehlikesini artırabileceğini belirtti.

Geri çağırmadan etkilenen araç sayısının 720 bin 796 olduğu açıklandı. BMW bayileri, bu araçların su pompalarını ve ilgili bağlantı parçalarını ücretsiz olarak inceleyecek, gerekirse değiştirecek ve ek olarak koruyucu bir kalkan takacak.

Geri çağırmadan etkilenen araç sahiplerine 4 Ekim'den itibaren bildirimler gönderilmeye başlanacak. Bu geri çağırma, BMW'nin bu ayın başında ABD'de motor arızası nedeniyle 100 binden fazla aracı ve geçtiğimiz hafta Çin'de 1,3 milyondan fazla aracı geri çağırmasının ardından geldi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sosyal Medya Paylaşımı Nedeniyle Çıkan Kavgada Emir Koçhan Hayatını Kaybetti

Sosyal Medya Paylaşımı Nedeniyle Çıkan Kavgada Emir Koçhan Hayatını Kaybetti