19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Yaşam Sivas'ın Suşehri İlçesinde Deprem ve Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi

Sivas'ın Suşehri İlçesinde Deprem ve Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde AFAD tarafından gerçekleştirilen geniş kapsamlı deprem ve yangın tatbikatında, ekipler enkaz altında kalan ve binada mahsur kalan vatandaşları başarıyla kurtardı. Kaymakam Mahmut Fazıl Yıldız, tatbikatın ardından Marmara Depremi'nin 25. yıl dönümünde hayatını kaybedenleri anarak, benzer afetlerin bir daha yaşanmamasını diledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas'ın Suşehri İlçesinde Deprem ve Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü öncülüğünde geniş kapsamlı bir deprem ve yangın tatbikatı yapıldı.

Tatbikat, Suşehri İtfaiyesi ve gönüllü arama kurtarma ekiplerinin katılımıyla ilçedeki bir metruk binada gerçekleştirildi. Senaryo gereği, enkaz altında kalanlar ve binada mahsur kalan vatandaşlar başarılı bir şekilde kurtarıldı.

Tatbikat sırasında, ekiplerin hızlı ve koordineli müdahalesi dikkat çekti. Hem kurtarma birimi hem de gönüllüler, profesyonel bir şekilde görevlerini yerine getirdi.

Tatbikatın ardından açıklama yapan Kaymakam Mahmut Fazıl Yıldız, Marmara Depremi'nin 25. yıl dönümünde hayatını kaybedenleri rahmetle andıklarını belirterek, “Böylesi üzücü afetlerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz,” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cansuyu Arama ve Kurtarma Birimi Sivas’ın da Katıldığı Tatbikatı Başarıyla Gerçekleştirdi

Cansuyu Arama ve Kurtarma Birimi Sivas’ın da Katıldığı Tatbikatı Başarıyla Gerçekleştirdi