16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Yaşam Sivas'ta Sıcaklıklar Düşüyor: Gece Sıcaklığı 13 Dereceye Kadar İnecek

Sivas'ta Sıcaklıklar Düşüyor: Gece Sıcaklığı 13 Dereceye Kadar İnecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Sivas ve Türkiye genelinde hava durumunu açıkladı. Sivas'ta gece sıcaklıkları 13 dereceye kadar düşerken, gündüz sıcaklıkları 32 derece olacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas'ta Sıcaklıklar Düşüyor: Gece Sıcaklığı 13 Dereceye Kadar İnecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM)'nün yaptığı değerlendirmelere göre, hava sıcaklıklarında ülke genelinde önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sivas'ta ise gece sıcaklıklarının 13 dereceye kadar düşmesi öngörülüyor. Gündüz saatlerinde Sivas'ta sıcaklıklar 32 derece civarında olacak.

Ülkenin kuzey ve iç kesimleri ile Akdeniz Bölgesi parçalı bulutlu olacak. Sivas gibi İç Anadolu'nun bazı bölgelerinde de az bulutlu hava hakim olacak. Cumartesi günü Çankırı'da yağmur beklenirken, Ege Bölgesi'nde gök gürültülü sağanaklar, Karadeniz'de ise sağanak geçişleri görülecek.

İstanbul'da poyraz rüzgarı hafta boyunca etkili olurken, Marmara Bölgesi'nde kısa süreli yağmurlar bekleniyor. Ege ve Akdeniz'de sıcaklıklar yüksek olacak, Akdeniz'de nem oranı %70'e kadar çıkacak.

Sivaslılar, hafta boyunca sıcaklıkların nasıl değişeceğini dikkatle takip etmeli, özellikle gece saatlerinde sıcaklıkların düşeceği unutulmamalı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor'dan Tarihi Adım: Net Global ile İsim Sponsorluğu Anlaşması İmzalandı

Sivasspor'dan Tarihi Adım: Net Global ile İsim Sponsorluğu Anlaşması İmzalandı