08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Asayiş Polis ekipleri tarafından 1 ton 23 kilogram metamfetamin yakalandı

Polis ekipleri tarafından 1 ton 23 kilogram metamfetamin yakalandı

1 ton 23 kilogram metamfetaminin ele geçirildiği "Narkoçelik-17" operasyonunda, aralarında 1 yabancı uyruklu şüphelinin de bulunduğu 6 kişi yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Polis ekipleri tarafından 1 ton 23 kilogram metamfetamin yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçılarına yönelik düzenlenen "Narkoçelik-17" operasyonlarında büyük bir başarı elde edildiğini duyurdu. Operasyonlar kapsamında 1 ton 23 kilogram metamfetamin maddesi ele geçirilirken, 6 şüpheli de yakalandı.

Operasyon Detayları

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyonlar, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Kağıthane ve Beylikdüzü ilçeleri ile Ankara'nın Güdül ve Gölbaşı ilçelerinde 10 ayrı adrese ve 4 araca baskın düzenlendi.

Ele Geçirilen Maddeler

Operasyonlar neticesinde 955,5 kilogram sıvı metamfetamin, 67,5 kilogram kristal metamfetamin, toplamda 1 ton 23 kilogram metamfetamin maddesi, 136 kilogram aseton maddesi ve çeşitli miktarda esrar ele geçirildi. Ayrıca, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve hassas teraziler de ele geçirilenler arasındaydı.

Gözaltına Alınanlar

Operasyonlar sonucunda 1'i yabancı uyruklu olmak üzere toplamda 6 şüpheli gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun uyuşturucu ticaretine büyük bir darbe vurduğunu belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
LGS Sınavına Girecek Öğrencilere Deneyimli Bir Eğitimci Tarafından Verilen Tavsiyeler

LGS Sınavına Girecek Öğrencilere Deneyimli Bir Eğitimci Tarafından Verilen Tavsiyeler