16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Genel Başarılı Sporcular, Vali Şimşek ve Başkan Uzun'u Ziyaret Etti

Başarılı Sporcular, Vali Şimşek ve Başkan Uzun'u Ziyaret Etti

Başarılı sporcular, Vali Şimşek ve Başkan Uzun'u ziyaret etti. Sporcular, Vali ve Başkan ile bir araya gelerek başarılarını paylaştı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başarılı Sporcular, Vali Şimşek ve Başkan Uzun'u Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ve beraberindeki şampiyon sporcular ile gençlik liderleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Vali Dr. Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’u ziyaret etti.

Vali ve Belediye Başkanı Ziyaret Edildi

Sporcularla bir araya gelen Belediye Başkanı Uzun, gençlere başarılarının devamını dileyerek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramlarını kutladı.

Vali Şimşek'ten Tarihi Kutlama

Gençlik ve Spor İl Müdürü Tunç ve beraberindekiler, Vali Yılmaz Şimşek'i makamında ziyaret ederek, Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 105. yıl dönümünü kutladı. Vali Şimşek, gençlerin bayramını da tebrik etti.

Şampiyon Sporcuların Ziyareti

Ziyarette bulunan şampiyon sporcular, Vali Şimşek ve Belediye Başkanı Uzun'a başarıları hakkında bilgi verdi. Gençlik liderleri ise gençlerin bayramını coşkuyla kutladı.

Bu özel günde gerçekleşen ziyaretlerde, sporun ve gençliğin önemi vurgulanarak, milli bayramların anlamı bir kez daha hatırlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akıncı Üssü Enkazı, İHA'lar Sayesinde Başarılı Bir Şekilde Tespit Edildi

Akıncı Üssü Enkazı, İHA'lar Sayesinde Başarılı Bir Şekilde Tespit Edildi