16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Genel Halk, Açık Hava Sinemasına Akın Ediyor!

Halk, Açık Hava Sinemasına Akın Ediyor!

Erzincan'da düzenlenen açık hava sineması etkinliği, büyük ilgi gördü. Şehir halkı, keyifli bir akşam geçirirken sinema tutkunları doyasıya film izleme fırsatı buldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Halk, Açık Hava Sinemasına Akın Ediyor!

Erzincan'da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında, Cumhuriyet Meydanı'nda açık hava sineması etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan vatandaşlar, "Bandırma Füze Kulübü" adlı filmi büyük ilgiyle izledi.

Etkinlikte Film Gösterimi Yapıldı

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, "Bandırma Füze Kulübü" adlı film izleyicilerle buluştu. Ömer Faruk Sorak'ın yönetmenliğini üstlendiği film, Mustafa Uslu, Mert Dikmen ve Ayberk Olgay tarafından yazılan senaryo ile dikkat çekiyor. Filmde Alina Boz, Deniz Can Aktaş ve Erkan Kolçak Köstendil gibi ünlü isimler başrollerde yer aldı.

Vali ve İl Protokolü de Katıldı

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ve il protokolü, açık hava sineması etkinliğine katılarak vatandaşlarla birlikte film izledi. Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunun yaşandığı etkinlik, katılımcılardan tam not aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Horlayan kişilere yönelik yeni bir tedavi yöntemi geliştirildi!

Horlayan kişilere yönelik yeni bir tedavi yöntemi geliştirildi!