16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tunçer'den Sosyal Medya Açıklaması: "Şimdi Herkes İşine Baksın"

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tunçer'den Sosyal Medya Açıklaması: "Şimdi Herkes İşine Baksın"

Sevdagül Tunçer, sosyal medyada gündem olan fotoğrafı hakkında, "İki yetişkin arkadaşın fotoğrafı üzerinden yapılan eleştiriler asıl meselelerden uzaklaştırıyor" dedi. Tunçer, ülkenin sorunlarına dikkat çekerek, "Herkes işine baksın" çağrısında bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tunçer'den Sosyal Medya Açıklaması: "Şimdi Herkes İşine Baksın"

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Hakan Akşit ile Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tunçer'in bir fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Fotoğrafın ardından istifası istenen Sevdagül Tunçer, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

Tunçer, yaptığı açıklamada, Mustafa Kemal Atatürk'ün "Hürriyet ve bağımsızlık benim karakterimdir" sözünü hatırlatarak, Zafer Partisi'nin kuruluşundan bu yana karşılaştığı zorlukları anlattı. Tunçer, siyasette özellikle genç bir kadın olarak ne kadar düşman edinebileceğini ve aşağılık söz ve eylemlere maruz kalabileceğini ifade etti.

"İki Yetişkin Yakın Arkadaşın Fotoğrafı"

Tunçer, gündeme gelen fotoğrafın iki yetişkin arkadaşın bir sayfiye yerinde çekilmiş basit bir fotoğraf olduğunu belirtti. Erzincan gezisinde tanıştığı bir öğrenciyle yaşadığı bir anıyı paylaşarak, bu gibi saldırılara karşı dik durmaya kararlı olduğunu vurguladı. Tunçer, asıl ahlaksızlığın, kişilerin özel hayatını izin almadan açığa çıkaranlarda olduğunu söyledi.

"Herkes İşine Baksın"

Tunçer, ülkedeki ciddi sorunlara dikkat çekerek, bu tür özel hayat konuşmalarının Türkiye'nin büyük başarılar elde ettiği bir dönemde gündeme gelmesi gerektiğini belirtti ve "Şimdi herkes işine baksın" ifadesini kullandı.

Açıklamasının sonunda, Tunçer, "Atatürk'ün izinde, Ümit Özdağ'ın yanında, vatanımızı ve ailemizi savunmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Chelsea'nin Golcüsü Nicolas Jackson'dan Yusuf Dikeç Poza Gönderme

Chelsea'nin Golcüsü Nicolas Jackson'dan Yusuf Dikeç Poza Gönderme