16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Genel İhtiyaç sahiplerine 300 bin kıyafet dağıtacak!

İhtiyaç sahiplerine 300 bin kıyafet dağıtacak!

Kızılay, Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine 300 binden fazla kıyafet dağıtacak. Yardımseverlerin destekleriyle gerçekleşecek olan bu kampanya, birçok insanın mutlu bir bayram geçirmesine yardımcı olacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İhtiyaç sahiplerine 300 bin kıyafet dağıtacak!

Kızılay, Türkiye genelindeki şube, temsilcilikler ve Kızılay butiği aracılığıyla tespit edilen ihtiyaç sahiplerine 300 binden fazla kıyafet yardımı yapacak. Kurban kampanyasını devam ettiren Kızılay, bayram öncesinde Türkiye genelindeki şube, temsilcilikler ve 158 tane Kızılay butiği aracılığıyla yurt genelindeki ihtiyaç sahibi ve dezavantajlı vatandaşlara bayramlık kıyafet hediye edecek. Kızılay bünyesinde faaliyet gösteren gönüllülerin katkılarıyla hazırlanmaya başlanan 300 binden fazla kıyafet, Kurban Bayramı çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

Kızılay'dan 300 Binden Fazla Kıyafet Yardımı

Ayrıca deprem bölgesinde kurulan 17 butik sayesinde depremzedeler, ihtiyaçlarına göre butiklerden kıyafetlerini alabilecekler. Kızılay Ankara İl Merkezi Yöneticisi Selma Maden, Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine 300 binden fazla kıyafet dağıtılacağını ifade ederek, "300 bin adet kıyafetin dağıtımı Kızılay şubeleri ve temsilcilikleri tarafından yapılacak."

Kızılay, İhtiyaç Sahiplerine Destek Olmaya Devam Ediyor

Türkiye genelinde 158 butik bulunduğunu belirten Maden, "Aynı zamanda Kızılay için deprem bölgesi öncelikli bir yer. Deprem bölgesinde de 17 tane Kızılay butiği var. Depremzedelerimizin ihtiyaçlarına göre kendileri butiklerden seçerek kıyafetlerini alabilecekler" şeklinde konuştu.

Kızılay Faaliyetlerini Yıl Boyunca Sürdürüyor

Kurban Bayramı'nın yanı sıra faaliyetlerin yıl genelinde de devam ettiğini vurgulayan Maden, "Kızılay gönüllüleri yıl boyunca tespit edilen ihtiyaç sahipleri için hazırlıklarını yapıyor. Türkiye'nin her yerindeki ihtiyaç sahiplerine yardımlar ulaştırılıyor" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Kacır TÜRKSAT 6A' Uydusu Hakkında Bilgi Verdi

Bakan Kacır TÜRKSAT 6A' Uydusu Hakkında Bilgi Verdi