08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Genel Motosiklet Sürücülerinin Emniyeti İçin Yeni Tedbirler Alınıyor

Motosiklet Sürücülerinin Emniyeti İçin Yeni Tedbirler Alınıyor

Ordu'da polis ekipleri, motosiklet sürücülerine reflektörlü yelek dağıtarak bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi. Bu faaliyetle sürücülerin gece ve kötü hava koşullarında daha güvenli seyahat etmeleri amaçlanıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Motosiklet Sürücülerinin Emniyeti İçin Yeni Tedbirler Alınıyor

Ordu'da Trafik Polislerinden Motosiklet Sürücülerine Yönelik Bilgilendirici Denetim Ordu'da görevli trafik polisleri, şehirdeki uygulama noktalarında motosiklet sürücülerine yönelik bilgilendirici trafik denetimi düzenledi. Denetimler kapsamında yaklaşık 100 motosiklet sürücüsüne reflektörlü yelek dağıtıldı.

Denetimlerde Yelek Dağıtıldı

İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli trafik polisleri tarafından şehirdeki uygulama noktalarında yaklaşık 100 motosiklet sürücüsüne reflektörlü yelek dağıtımı yapıldı. Ekipler, ayrıca sürücülere "kaskla tutun hayata" mottosuyla kaskın ve trafik kurallarının önemini anlattı.

Trafik Kurallarının Önemi Vurgulandı

Ekipler, motosiklet sürücülerine kaportalarının bedenleri olduğunu hatırlatarak, araç ve motosiklet sürücülerinin dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. "Denetimlerin sürekli olarak devam etmesi gerekiyor" dedi.

Motosikletli Kuryeden Destek

Motosikletli kurye Musa Temür, 14 yıldır motosiklet kullandığını ve polis ekipleri tarafından verilen yelekleri trafikte kullandığını belirtti. Temür, polislerin verdiği eğitimlerin ve denetimlerin trafik güvenliği için önemli olduğunu ifade etti.

Sürücülerin Dikkati Çekildi

Diğer motosiklet sürücüleri de uygulama noktasında polis memurlarının kendilerine bilgilendirmelerde bulunduğunu, yelek hediye ettiğini ve kask takmanın önemini anlattığını söyledi. Sürücüler, ekiplerin çabalarının takdir edilmesi gerektiğini belirterek, daha dikkatli olacaklarını dile getirdi.

Ordu'daki trafik polislerinin motosiklet sürücülerine yönelik bilgilendirici denetimleri, trafik güvenliği ve kurallarına uyum konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Denetim ve bilgilendirme faaliyetlerinin sürdürüleceği bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şeflerden Sivasspor'a lezzetli destek!

Şeflerden Sivasspor'a lezzetli destek!