16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Galatasaray'da Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı: Usulsüz Bilet Satışı İddiaları Görüşüldü

Galatasaray'da Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı: Usulsüz Bilet Satışı İddiaları Görüşüldü

Galatasaray yönetimi, kulüpteki bilet satış usulsüzlüklerine karşı ciddi adımlar atarak durumu aydınlatmak için bağımsız bir denetim süreci başlatmıştır. Kulüp, üyelerden ve taraftarlardan gelen her türlü bilgi ve belgenin incelenmesine açık olduğunu ve şeffaf bir süreç yürütmeyi taahhüt etmektedir. Bu süreç, Galatasaray’ın değerlerine uygun olarak kulübün itibarını koruma ve gelecekte benzer sorunların yaşanmasını önleme amacı taşımaktadır.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Galatasaray'da Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı: Usulsüz Bilet Satışı İddiaları Görüşüldü

Galatasaray Kulübü, RAMS Park'taki Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda olağanüstü divan kurulu toplantısı düzenledi. Aykutalp Derkan başkanlığında gerçekleştirilen ve basına kapalı yapılan toplantıya, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk, yönetim kurulu ve divan kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının ana gündem maddesi, sezonluk kombine bilet satış ve devir işlemlerinde iddia edilen usulsüzlükler oldu. Galatasaray adına satılması gereken maç biletlerinin, bazı yöneticiler tarafından usulsüz bir şekilde satarak kazanç elde edildiği öne sürüldü. Bu durumun görüşüldüğü toplantıda, yönetim kurulunun aldığı tedbirlere ilişkin divan kuruluna bilgi verildi.

Denetim Adımı:
Galatasaray yönetimi, konuyla ilgili olarak bağımsız bir şirketle denetim yapılması için anlaştığını duyurdu. Ayrıca, elinde bilgi ve belge bulunan herkesin bu bilgileri kulübe sunması için çağrıda bulunuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cristiano Ronaldo 900. Golünü Attı, Tarihe Geçti ve Gözyaşlarına Boğuldu

Cristiano Ronaldo 900. Golünü Attı, Tarihe Geçti ve Gözyaşlarına Boğuldu