19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor TransAnatolia Rally Raid 14. Yarışı Tamamlandı: Kazananlar Belli Oldu

TransAnatolia Rally Raid 14. Yarışı Tamamlandı: Kazananlar Belli Oldu

TransAnatolia Rally Raid’in 14. yarışı 15 il sınırından geçerek Van'da sona erdi. Yarışta motosiklet, otomobil ve kamyon kategorilerinde kazananlar belli oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
TransAnatolia Rally Raid 14. Yarışı Tamamlandı: Kazananlar Belli Oldu

TransAnatolia Rally Raid’in 14. yarışı tamamlandı. 31 Ağustos'ta Mersin'den başlayan yarış, 15 il sınırından geçerek 7 Eylül'de Van'da sona erdi. Motosiklet, 4x4 otomobil, SSV, Quad ve kamyonlar için rally ve raid kategorilerinde yarışan katılımcılar, zorlu hava ve yol koşullarında kıyasıya mücadele etti. Bu yılki yarışa Türkiye, İtalya, İsviçre, Romanya, Belçika, Birleşik Krallık, Fransa, Hollanda, Almanya, İspanya ve Japonya'dan yarışçılar katıldı. 71 araç ve 91 yarışçı, 2.200 km’lik zorlu parkurda performans sergiledi.

Dereceye giren isimler şöyle oldu:

Motosiklet Kategorisi: Sherco takımından İspanyol Lorenzo Sanchez Santolino birinci, Yamaha takımından İtalyan Allessandro Botturi ikinci, Yamaha takımından İtalyan Matteo Drusiani ise üçüncü oldu.

SSV Kategorisi: Büyük Britanya ve Fransa’dan katılan Paul Severin-Delphine Delfino ekibi birinci, Fransız Jean Luc Ceccaldi-Remi Boulanger ikilisi ikinci, Japon ve Fransız Shinsuke Umeda-Paul Durame ikilisi üçüncü sırayı aldı.

Otomobil Kategorisi: Romanya’dan Dacia Duster ile yarışan Marian Andreev-Marius Pop birinci, Mitsubishi L 200 ile yarışan Ahmet Bağce-Uğur Tepe ikinci, Suzuki Grand Vitara ile Alican Eriç-Ergün Örentel üçüncü oldu.

Kamyon Kategorisi: Mercedes Unimog ile yarışan İtalyan Marino Mutti-Andrea Mazzoleni ekibi yarışı tamamladı.

Castrol Power1 Rookie Cup: İtalyan Ludovico Tiziano Flavio Brezzi kazandı.

Raid Kategorisi: Ford Ranger ile yarışan Deniz Sönmez & Barış Sönmez çifti birinci, Ahmet Terece & Ulaş Germen ikilisi ikinci, Suzuki Jimny ile yarışan Emre Şen & Volkan Bilgin üçüncü oldu.

GT Özel Kupası: Deniz Sönmez & Barış Sönmez kazandı.

İstanbul Portföy Sporcu Destek Kupası: Muhammet Efe Görür'ün oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Net Global Sivasspor, Gaziantep FK Maçına Hazırlanıyor: Down Sendromlu Tamer Yazıcı’ya Özel Jest

Net Global Sivasspor, Gaziantep FK Maçına Hazırlanıyor: Down Sendromlu Tamer Yazıcı’ya Özel Jest