16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem Bahçeli: "Cumhur İttifakı'nda Çatlak Yok, Kutlu Yürüyüşümüz Devam Edecek"

Bahçeli: "Cumhur İttifakı'nda Çatlak Yok, Kutlu Yürüyüşümüz Devam Edecek"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, 15 Temmuz darbe girişiminin temellerinin 17-25 Aralık kumpasıyla atıldığını belirtti. Bahçeli, Cumhur İttifakı'na yönelik iddiaları sert bir şekilde eleştirerek, ittifakın kutlu yürüyüşünün kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Bahçeli: "Cumhur İttifakı'nda Çatlak Yok, Kutlu Yürüyüşümüz Devam Edecek"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 15 Temmuz darbe girişimi ve 17-25 Aralık kumpasıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, Türkiye üzerinde karanlık senaryolar yazmaya çalışanların, bugünlerde dedikodu çarkını hızla çevirmeye başladığını ifade etti.

Bahçeli, FETÖ’nün hem 15 Temmuz silahlı kalkışmasının hem de 17-25 Aralık kumpasının asla unutulmayacağını ve bu olayların hatırlanması gerektiğini belirtti. Cumhur İttifakı’na yönelik ortaya atılan iddialara da değinen Bahçeli, bu iddiaları yayanların hüsrana uğrayacağını söyledi. Bahçeli, "Cumhur İttifakı’nda çatlak varmış" yaygarası koparanların beklentilerinin boşa çıkacağını vurguladı ve ittifakın kutlu yürüyüşüne kararlılıkla devam edeceğini dile getirdi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas Şarkışla'da Buğday Tarlasındaki Yangın Korkuttu

Sivas Şarkışla'da Buğday Tarlasındaki Yangın Korkuttu