16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem Karaman İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş Merkeze Alındı

Karaman İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş Merkeze Alındı

Karaman İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, merkeze çekildi. Okumuş, göreve geldikten kısa bir süre sonra merkeze alınırken, yerine Polis Başmüfettişi Mehmet Turhan atandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Karaman İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş Merkeze Alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın göreve gelmesinin ardından yayımlanan il emniyet müdürleri kararnamesi ile Karaman İl Emniyet Müdürü olarak atanan Ahmet Selçuk Okumuş, kısa bir süre sonra merkeze çekildi. Okumuş, daha önce Osmaniye İl Emniyet Müdürü olarak görev yaparken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin memleketi olan Osmaniye'den Karaman'a atanmıştı.

Atanmasının ardından Ankara’ya giderek MHP lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Okumuş, bu ziyareti sosyal medyada “5 yıldır gururla onurla görev yaptığım Türkiye’min yıkılmaz kalesi, şehitler diyarı güzel Osmaniye’mden ayrılmadan sayın büyüğümüzü ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Allah devletimizi var etsin” sözleriyle paylaşmıştı.

Okumuş’un, Ankara’da suikast sonucu öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş ile de fotoğrafları olduğu ortaya çıkmıştı. Okumuş ve Ateş, farklı tarihlerde karşılıklı ziyaretlerde bulunmuşlardı.

Ahmet Selçuk Okumuş, 1970 yılında Trabzon’da doğdu. 1993 yılında Polis Akademisi’nden mezun olduktan sonra Kayseri, Ankara, Kars, Samsun, Iğdır ve Sivas gibi illerde çeşitli birimlerde görev yaptı. 2018 yılında Osmaniye İl Emniyet Müdürü olarak atanmış ve 2023 yılında Karaman İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirilmişti. Ancak, kısa bir süre sonra merkeze alınarak yerine Polis Başmüfettişi Mehmet Turhan atandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor, Kayserispor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Sivasspor, Kayserispor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı