08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Sivasspor, Correia transferini gündemine aldı!

Sivasspor, Correia transferini gündemine aldı!

Eyüpspor, Portekiz'den Joao Correia'yı transfer etmek için harekete geçti. 27 yaşındaki sağ bek, gelecek sezon Süper Lig'de takımı güçlendirecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivasspor, Correia transferini gündemine aldı!

Trendyol Süper Lig'in sona ermesine bir hafta kala takımlar kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. EMS Yapı Sivasspor, Rams Başakşehir ve Tümosan Konyaspor'un yanı sıra, bu sezon TFF 1.Lig'de şampiyon olan ve gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Eyüpspor'un, Portekiz Ligi'nde Chaves forması giyen Joao Correia ile ilgilendiği öğrenildi. Portekiz ekibi Chaves ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Yeşil Burun Adaları futbolcu, bu sezon forma giydiği 32 karşılaşmada 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Joao Correia kariyerinde Pinhalnov.U19, Guimarães B ve Vit.Guimarães formalarını giydi. Yeşil Burun Adaları milli takımında da oynayan 27 yaşındaki sağ bek, 4 maçta 1 asist ile oynadı.

Eyüpspor'un Transfer Gündeminde Joao Correia

Eyüpspor, gelecek sezon Süper Lig'de mücadele etmek için kadrosunu güçlendirmek amacıyla Joao Correia'ya yönelmiş durumda. Portekiz ekibi Chaves forması giyen 27 yaşındaki sağ bek, performansıyla dikkat çekiyor. Sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden futbolcu, Yeşil Burun Adaları milli takımında da başarılı performans sergiliyor.

Joao Correia'nın Kariyeri

Joao Correia, kariyerine Pinhalnov.U19 takımında başladıktan sonra Guimarães B ve Vit.Guimarães formalarını giymiştir. Sağ bek mevkiinde görev yapan futbolcu, yetenekleriyle ön plana çıkmıştır. Eyüpspor'un transfer listesinde yer alması, futbolseverleri heyecanlandırmış durumda.

Eyüpspor'un Hedefleri

Eyüpspor, gelecek sezon Süper Lig'de iddialı bir performans sergilemek istiyor. Bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına şimdiden hız veren kulüp, Joao Correia gibi yetenekli oyuncularla anlaşma sağlamayı planlıyor. Eyüpspor taraftarları, yeni sezon için heyecanla bekleyişlerini sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivaslı Oryantiring Takımı, Başarılarıyla Göz Doldurdu

Sivaslı Oryantiring Takımı, Başarılarıyla Göz Doldurdu