16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Yenilikçi Projelerle Eğitim Öncüleri Yetişiyor

Yenilikçi Projelerle Eğitim Öncüleri Yetişiyor

Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu, Türkiye Şampiyonası finalinde ikinci olarak büyük başarı elde etti. Okul, gururlu bir şekilde takımını destekliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Yenilikçi Projelerle Eğitim Öncüleri Yetişiyor

Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu Yıldız Futbol Takımı, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yıldız Erkekler Türkiye Finali'nde ikinci olarak büyük bir başarı elde etti. Bu başarıyla gurur duyan okul müdürü Ali Yeşilkaya, takımlarının mücadeleci yapısından ve elde ettikleri başarıdan dolayı gurur duyduklarını belirtti.

Büyük Başarı:

Okulun yıldız futbol takımı, 2022-2023 sezonunda Kocaeli'de düzenlenen okullar arası yıldız erkek futbol şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olmuştu. Ancak Uşak'ta gerçekleşen Türkiye şampiyonasında finalde Fenerbahçe alt yapısına karşı oynadıkları maçta son saniyede yedikleri golle mağlup olarak Türkiye ikincisi oldular.

Okul Müdürü Ali Yeşilkaya, "Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu olarak, Gülyurt gibi küçük bir mahallede olmamıza rağmen sosyal ve kültürel alanlarda önemli başarılar elde ediyoruz. Okul futbol takımımızın Türkiye ikincisi olması da bu başarılarımızdan sadece biri. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimize, futbolcularımıza destek olan velilere ve en büyük katkıyı sağlayan beden eğitimi öğretmenlerimiz Burak Petik, İbrahim Başçı ve Hüseyin Kaçtan'a tebriklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Destek ve Tebrikler:

Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu'nun futbol takımının elde ettiği bu başarı, okul camiası tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Öğrencilerin ve öğretmenlerin yanı sıra veliler de takımı destekleyerek önemli bir rol oynadılar.

Öğrencilerin sporda gösterdiği bu başarı, gelecekte de daha büyük başarıların habercisi olabilir. Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu'nun futbol takımı, disiplinli çalışmaları ve azimli ruhuyla gelecek turnuvalarda da adından söz ettireceğe benziyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü Aktör Barış Boyun, İtalya'da Tutuklandı!

Ünlü Aktör Barış Boyun, İtalya'da Tutuklandı!