16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Sivas Mehmet Akif İnan Ortaokulu Öğrencileri Atletizmde Türkiye 3.'sü Oldu, Okul Coşkulu!

Sivas Mehmet Akif İnan Ortaokulu Öğrencileri Atletizmde Türkiye 3.'sü Oldu, Okul Coşkulu!

Sivas Mehmet Akif İnan Ortaokulu'ndan Ceyda Erol, Okullararası Küçük Kızlar Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda uzun atlama kategorisinde Türkiye 3.sü oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas Mehmet Akif İnan Ortaokulu Öğrencileri Atletizmde Türkiye 3.'sü Oldu, Okul Coşkulu!

Sivas Mehmet Akif İnan Ortaokulu'ndan Ceyda Erol, Okullararası Küçük Kızlar Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda uzun atlama kategorisinde üçüncülük elde etti. Mehmet Akif İnan Ortaokulu, Sivas'ta spor alanında önemli bir rol üstlenmeye devam ediyor.

Ceyda Erol Türkiye 3.sü Oldu

15-16 Mayıs tarihlerinde Mersin'de gerçekleştirilen şampiyonada Sivas'ı temsil eden Ceyda Erol, uzun atlamada Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarı elde etti.

Okulun Spordaki Başarısı

Mehmet Akif İnan Ortaokulu, atletizm, basketbol, ve badminton branşlarında şehrin önde gelen okulu olma konumunu koruyor. Planlı ve programlı çalışmalarının meyvelerini toplayan okul, sporcularına önemli başarılar kazandırmaya devam ediyor.

Teşekkürler

Okul beden eğitimi öğretmenlerinden İlhami Kılıç, Sivas'ı atletizmde başarılı bir şekilde temsil ettiklerini belirtirken, Türkiye üçüncüsü olan Ceyda Erol'u tebrik etti. Kılıç, desteklerinden ötürü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerine ve kurum antrenörlerine teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta Köyde Çıkan Yangın Faciası: 4 Samanlık ve 2 Ahır Kül Oldu

Sivas'ta Köyde Çıkan Yangın Faciası: 4 Samanlık ve 2 Ahır Kül Oldu