16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Fenerbahçe, Raheem Sterling İçin Transfer Harekâtında

Fenerbahçe, Raheem Sterling İçin Transfer Harekâtında

Fenerbahçe, Chelsea'nin yıldız oyuncusu Raheem Sterling'i transfer etmek için harekete geçti. İngiliz basınında çıkan haberlere göre, sarı-lacivertli ekip, Premier Lig'den ayrılmayı düşünen Sterling'i kadrosuna katmak için ciddi bir aday olarak öne çıkıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fenerbahçe, Raheem Sterling İçin Transfer Harekâtında

Avrupa'da UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Fenerbahçe, Süper Lig'e de 2 haftada topladığı 4 puanla başladı. Teknik direktör Jose Mourinho'nun yönetimindeki sarı-lacivertli ekipte, transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Özellikle Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transfer olacağı yönündeki iddiaların ardından Fenerbahçe, sol bek ve orta saha takviyelerine öncelik vermişti.

Ancak İngiliz basınından gelen yeni bir haber, Fenerbahçe'yle ilgili dikkat çekici bir iddiayı gündeme taşıdı. Daily Mirror'a göre, Fenerbahçe daha önce de gündemine aldığı Raheem Sterling için yeniden harekete geçti.

Haberde, 29 yaşındaki İngiliz yıldızın Chelsea'de teknik direktör Enzo Maresca'nın gözünde ilk tercih olmadığı ve bu nedenle satış listesine konduğu belirtildi. Sterling'in Chelsea'den kiralık olarak ayrılmaya sıcak baktığı, Fenerbahçe, Juventus ve Suudi Arabistan'dan birçok kulübün devrede olduğu ifade edildi.

Sterling'in önceliği Chelsea'de kalmak olsa da, yeniden İngiltere Milli Takımı'nda forma giymek istemesi nedeniyle kiralık olarak daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gitmeye sıcak bakıyor. Fenerbahçe'nin Jose Mourinho kozu ve Sterling'e ilk 11'de daha fazla süre verme ihtimali, sarı-lacivertlileri bu transferde ciddi bir aday haline getiriyor.

Geçtiğimiz sezon Chelsea formasıyla 43 resmi maçta 10 gol ve 8 asistlik bir performans sergileyen Sterling, Fenerbahçe'nin transfer hedeflerinden biri olmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ticaret Bakanlığı, Yenilenmiş Ürün Satışı Yönetmeliği'nde Değişiklik Yaptı

Ticaret Bakanlığı, Yenilenmiş Ürün Satışı Yönetmeliği'nde Değişiklik Yaptı