16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Fenerbahçe'nin Penaltı Beklediği Pozisyonlar ve Fred'in Hat-Trick'i Maçın Gündemiydi

Fenerbahçe'nin Penaltı Beklediği Pozisyonlar ve Fred'in Hat-Trick'i Maçın Gündemiydi

Fenerbahçe'nin penaltı beklediği iki pozisyon ve Fred'in hat-trick yaptığı maç dikkat çekti. Hakem kararları ve oyuncu performansları öne çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fenerbahçe'nin Penaltı Beklediği Pozisyonlar ve Fred'in Hat-Trick'i Maçın Gündemiydi

18. dakikada Rizeli Olawoyin’in ceza sahasında Oosterwolde’yi ittirip düşürdüğü pozisyonda Fenerbahçe penaltı bekledi. Ancak hakem Doman oyunu devam ettirdi ve VAR’dan herhangi bir uyarı gelmedi. 39. dakikada yine Olawoyin’in Fred’in ayağına bastığı pozisyonda da aynı şekilde devam kararı çıktı ve VAR müdahale etmedi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho, bu iki pozisyon için uzun süre sinirli itirazlarda bulundu.

Fenerbahçe'de sakatlığını atlatıp ilk 11’deki yerini alan Fred, maça damga vurdu. Brezilyalı futbolcu, attığı üç golle takımının galibiyetinde büyük rol oynadı ve Fenerbahçe kariyerinde Süper Lig’de attığı 6 golün tamamını deplasmanda kaydetti. Bu maç Fred'in kariyerinde ilk hat-trick yaptığı maç oldu. Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton’a transferinin ardından sol bekte Oosterwolde, sakat Osayi’nin yerine sağ bekte ise Mert Müldür forma giydi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çinli Otomobil Markaları Türkiye'de Yatırım İçin Harekete Geçti

Çinli Otomobil Markaları Türkiye'de Yatırım İçin Harekete Geçti