16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Fenerbahçe'nin Yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a Transferi Resmi Olarak Yaklaşıyor

Fenerbahçe'nin Yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a Transferi Resmi Olarak Yaklaşıyor

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi neredeyse tamamlandı. Ferdi, İngiltere'ye giderek sağlık kontrolünden geçecek. Acun Ilıcalı'nın transfer bedeli hakkındaki açıklamaları ise tartışma yarattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fenerbahçe'nin Yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a Transferi Resmi Olarak Yaklaşıyor

Fenerbahçe'nin önemli oyuncularından Ferdi Kadıoğlu'nun, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion FC'ye transferi resmiyete kavuşmak üzere. Ferdi, transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek için İngiltere'ye gitti. Fenerbahçe kulübü, Ferdi'nin İngiltere'ye gitmesi için gerekli izni verdiğini açıkladı.

Ferdi'nin transferi için Brighton'ın yaklaşık 30 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtiliyor. Bu gelişmenin ardından Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamalar gündem oldu. Ilıcalı, Ferdi Kadıoğlu'na gelen 30 milyon euroluk tekliflerin artık kendilerini heyecanlandırmadığını belirtmişti. Bu sözler, Ferdi'nin transferinin ardından taraftarlar arasında eleştirilere yol açtı. Sarı-lacivertli taraftarlar, "Hani 30 milyondan fazlasına gidecekti?", "Niye ucuza verdiniz o zaman?" gibi yorumlarla Ilıcalı'ya tepki gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Suriye'de İç Savaşın Ortasında Tekno Parti: Sosyal Medyada Gündem Oldu

Suriye'de İç Savaşın Ortasında Tekno Parti: Sosyal Medyada Gündem Oldu