19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Trabzonspor, Paul Onuachu İçin Yeni Teklif Hazırlığında

Trabzonspor, Paul Onuachu İçin Yeni Teklif Hazırlığında

Trabzonspor, Southampton'ın 2.01'lik forveti Paul Onuachu'yu kadrosuna katmak için yeni bir teklif hazırlığında. Southampton Teknik Direktörü Russel Martin, Onuachu'nun bu sezonki performansını övdü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Trabzonspor, Paul Onuachu İçin Yeni Teklif Hazırlığında

Trabzonspor, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Paul Onuachu için yeni bir teklif hazırlığında. Southampton'ın teknik direktörü Russel Martin, son hazırlık maçında 2.01'lik forvete süre vererek, Onuachu'nun bu yaz performansında önemli bir gelişme olduğunu belirtti. Martin, "Bu yaz gördüğümüz Paul, geçen sezonki halinden tamamen farklı. Öz güveni çok daha yüksek ve burada olduğu sürece ondan en iyi şekilde faydalanmayı planlıyoruz" dedi.

Trabzonspor'un, Onuachu için bu hafta içinde yeni bir teklif sunmayı planladığı belirtiliyor.

Denis Draguş'un Performans Sorunu

Geçtiğimiz sezon Gaziantep FK'da kiralık olarak oynayan ve EURO 2024'te Romanya Milli Takımı'nda dikkat çeken Denis Draguş, Rapid Wien karşılaşmasının ardından Sivas deplasmanında da beklentileri karşılayamadı. Gol bölgelerinde etkisiz kalan Draguş, 76. dakikada Ozan Tufan'ın yerine oyuna dahil oldu. Değişikliklerden sonra forvette önce Nwakaeme, ardından Enis Destan görev aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uşakspor, Sivas 4 Eylül Belediyespor'dan İlke Nelik'i Kadrosuna Kattı

Uşakspor, Sivas 4 Eylül Belediyespor'dan İlke Nelik'i Kadrosuna Kattı