08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Yaşam Türkiye Güzeli Asuman Tuğberk Yolaç Sevenleri Tarafından Son Kez Uğurlandı.

Türkiye Güzeli Asuman Tuğberk Yolaç Sevenleri Tarafından Son Kez Uğurlandı.

Türkiye Güzeli Asuman Tuğberk Yolaç, kanserle mücadele sonucu İstanbul'da hayatını kaybetti. Eşi Erkan Yolaç'ın ardından vefat eden sanatçının cenazesi sevenlerinin dualarıyla Zekeriyaköy Mezarlığı'na defnedildi. Törene sanat camiasından pek çok isim katıldı, sevenleri ise Yolaç'ı sevgi dolu anılarıyla andı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye Güzeli Asuman Tuğberk Yolaç Sevenleri Tarafından Son Kez Uğurlandı.

Asuman Tuğberk Yolaç'ın Ardından Sevenleri Yasa Boğuldu

1970 Türkiye Güzeli Asuman Tuğberk Yolaç, 'Sevda Yolu', 'Can Düşmanı', 'Yılların Ardından' gibi yapımlarda rol aldıktan sonra kanserle mücadele ederken hayatını kaybetti.

Sanat Dünyası Büyük Bir Kayıp Yaşadı

Asuman Tuğberk Yolaç, eşi Erkan Yolaç'ın ölümünden sadece 17 gün sonra İstanbul'da yaşamını yitirdi. 72 yaşındaki sanatçının cenazesi Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde düzenlenen törenin ardından Zekeriyaköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Sevenleri Son Veda Töreninde Buluştu

Yolaç'ın kızı Göksu Yolaç'ın taziyeleri kabul ettiği cenaze törenine sanat camiasından birçok isim ve seveni katıldı. Perran Kutman, Ragıp Savaş, Attila Atasoy gibi isimler, Yolaç için duygusal anılar paylaştılar.

Ragıp Savaş ve İzzet Yıldızhan'dan Anlamlı Açıklamalar

Oyuncu Ragıp Savaş, gençlik yıllarında Yolaç çiftiyle geçirdiği zamanlardan bahsederek duygularını dile getirdi. Müzisyen İzzet Yıldızhan ise Yolaç çiftinin sevgi dolu ilişkilerinin kendisine ilham verdiğini belirtti.

Yıldız Arhan'dan Zamansız Ayrılış Yorumu

Yolaç'ın yakın arkadaşlarından 1973 'Türkiye Güzeli' Yıldız Arhan, uzun yıllara dayanan dostluklarını ve Yolaç'ın çocuklarına olan sevgisini vurgulayarak üzüntüsünü paylaştı.

Asuman Tuğberk Yolaç'ın Hayatı

Asuman Tuğberk Yolaç, 1951 yılında İzmir'de doğdu. Türkiye Güzeli seçildikten sonra mankenlik ve modacılık kariyerine atıldı. 1976'da sunucu Erkan Yolaç ile evlenen çiftin iki çocuğu bulunmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk Dünyası Çalıştayına Sivas Dokunuşu..

Türk Dünyası Çalıştayına Sivas Dokunuşu..