18 Ekim 2024
weather
15°
ANASAYFA Yıldızeli Haber Yıldızeli’nde Eski Restoran Vagonda Yangın Çıktı

Yıldızeli’nde Eski Restoran Vagonda Yangın Çıktı

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde park içerisindeki boş bir vagonda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürülen yangında vagon kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Yıldızeli’nde Eski Restoran Vagonda Yangın Çıktı

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde park içerisinde bulunan boş bir vagonda yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yangın Nasıl Çıktı?

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yer alan ve daha önce restoran olarak kullanılan boş vagonda, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin Müdahalesi

Yangının çıktığı vagona hızlıca ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemleri aldı. Ancak, yangın sonucu vagon kullanılamaz hale geldi.

Vagon Kullanılamaz Hale Geldi

Yangının söndürülmesinin ardından, boş vagonun ciddi şekilde hasar gördüğü ve kullanılamaz hale geldiği tespit edildi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili incelemeler ise sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Divriği Ulu Cami Restorasyon Çalışmaları

Divriği Ulu Cami Restorasyon Çalışmaları