08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Dünya Sevgilisini öptü sonra zehirleyerek öldürdü! Cesedi günlerce evde sakladı

Sevgilisini öptü sonra zehirleyerek öldürdü! Cesedi günlerce evde sakladı

Brezilya'da Julia Cathermol'un sevgilisi Luiz Ormond'u zehirleyerek öldürdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Asansörde romantik anlar yaşayan çiftin dramatik hikayesi, acı dolu bir sona evrildi. Katilin soğukkanlılığı ise dehşete düşürdü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sevgilisini öptü sonra zehirleyerek öldürdü! Cesedi günlerce evde sakladı

Olayda Bulunan Ceset Komşuları Endişelendirdi

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki bir evde yayılan kötü kokular, komşular arasında endişeye neden oldu ve polise haber verildi.

Otopside Çikolata Bulunan Cesedin Ölüm Nedeni Belirsiz

Cansız bedeni bulunan Luiz Ormond'un sindirim kanalında çikolata bulundu ancak otopside kesin ölüm nedeni tespit edilemedi.

Sevgilisi Şüpheli Durumda

Polis ekipleri, Ormond'un ölümünden kısa bir süre önce sevgilisi Julia Cathermol'un evi ziyaret ettiğini belirledi ve olayı araştırmaya başladı.

Zehirlenme Şüphesi

Polis, geleneksel bir Brezilya tatlısı olan brigadeiros ile birlikte Ormond'un asansörde kız arkadaşı Julia Cathermol tarafından zehirlendiğine inanıyor.

Suç Ortaklarına Dair İfşaat

G1'in haberine göre, Cathermol'un suç ortağı olduğu iddia edilen Suyany Breschak ifade verdi ve genç kadının morfin içeren ilaçları tatlıya eklediğini itiraf etti.

Şüpheli Kaçış

Ormond'un cesedinin bulunduğu evde, bir dizi vantilatörün ortasında yatar vaziyette bulunan Cathermol'un, cesetle hafta sonunu geçirdikten sonra pazartesi sabahı valizlerini alarak olay yerinden ayrıldığı belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Duy Beni'nin Yıldızı Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi!

Duy Beni'nin Yıldızı Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi!