08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem Başvuru İçin Geç Kalmayın! SGK 344 Sözleşmeli Personel Alıyor..

Başvuru İçin Geç Kalmayın! SGK 344 Sözleşmeli Personel Alıyor..

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu'na 344 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Bu adımın kurumun daha etkin ve verimli çalışmasına katkı sağlaması bekleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başvuru İçin Geç Kalmayın! SGK 344 Sözleşmeli Personel Alıyor..

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SGK'nın yeni bir istihdam hamlesi başlatacağını duyurdu.

SGK'ye Yeni Personel Alımı

Bakan Işıkhan'ın açıklamasına göre, SGK bünyesine Sosyal Güvenlik ve Sosyal Hizmetler alanında önlisans veya lisans mezunu 360 büro personeli, Özel Güvenlik ve Koruma önlisans mezunu 14 koruma ve güvenlik görevlisi, Önlisans veya Ortaöğretim mezunu 69 destek personeli ve 1 teknisyen olmak üzere toplamda 344 sözleşmeli personel alınacak.

Başvuru Tarihleri ve Şartlar

Bu alımlara başvuruda bulunmak isteyen adaylar, 5-14 Haziran tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebilecekler. Adaylardan istenen özellikler arasında belirli eğitim seviyelerine sahip olmaları ve belirli alanlarda deneyime sahip olmaları bulunmaktadır.

Başvuru Süreci ve Detaylar

SGK'ye başvuruda bulunacak adayların, başvuru süreci ve gerekli belgeler konusunda detaylı bilgi almak için SGK'nın resmi internet sitesini ziyaret etmeleri gerekmektedir. Ayrıca, başvuru süreci ile ilgili tüm detaylar ve duyurular da yine aynı platform üzerinden paylaşılacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta Trafik Sorunu Azalacak: Evciler Kavşağı Çalışmaları Hızlandırıldı

Sivas'ta Trafik Sorunu Azalacak: Evciler Kavşağı Çalışmaları Hızlandırıldı