16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem Ekrem İmamoğlu'ndan Yeni Şafak Gazetesine Sert Tepki: "Yeşil Alan Üzerine Ders Verecek Son Kişi Onlar"

Ekrem İmamoğlu'ndan Yeni Şafak Gazetesine Sert Tepki: "Yeşil Alan Üzerine Ders Verecek Son Kişi Onlar"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yeni Şafak gazetesinin kendisi hakkındaki haberlerine sert tepki gösterdi. İmamoğlu, "Yeşil alanın üstüne bina yapmışsın, bana yeşili anlatıyorsun" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Ekrem İmamoğlu'ndan Yeni Şafak Gazetesine Sert Tepki: "Yeşil Alan Üzerine Ders Verecek Son Kişi Onlar"

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, SÖZCÜ Televizyonu'nda Uğur Dündar’ın sunduğu programda, Yeni Şafak gazetesinin kendisi hakkında yayımladığı haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu. CHP'nin Sivas'ta başlayacak kurultay sürecini de değerlendiren İmamoğlu, gazetenin yayın politikasına ve sahiplerine yönelik sert eleştirilerde bulundu.

İmamoğlu, Yeni Şafak gazetesinin her gün manşetlerinde kendisini hedef aldığını belirterek, gazetenin genel müdürlüğünün Topkapı’da yeşil alan üzerine inşa edildiğini iddia etti. Bu durumu eleştirerek, “Bir de devlet bir yapı belgesi uydurması çıkarmışsın. Yapmışsın, hak iddia etmişsin. Bana kalkmışsın yeşili anlatıyorsun,” ifadelerini kullandı.

"Hadi Oradan, İşine Bak"

Yeni Şafak gazetesinin sahipleri Ahmet Albayrak ve ailesini de eleştiren İmamoğlu, “Köyündeki yeşille karıştırdın sen bunu. Oraları da perişan ettiler, biliyorum. Tepeden tırnağa tanırım sülalesini," dedi. İmamoğlu, bu tür yayınların kamuoyunu yanıltmaya yönelik olduğunu savunarak, "Sen kamunun yeşil alan ilan ettiği yere bina dikeceksin, bana yeşil alan üzerine ders vereceksin. Hadi oradan, işine bak," diyerek tepkisini dile getirdi.

İmamoğlu, yeşil alanların korunmasının önemine vurgu yaparak, kamu yararına hareket ettiklerini ve İstanbul’un yeşil alanlarını artırmak için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas Kongresi'nin 105. Yıl Dönümü Büyük Halayla Kutlandı

Sivas Kongresi'nin 105. Yıl Dönümü Büyük Halayla Kutlandı