16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem Mansur Yavaş: "İnşallah Güzel Günler Bizim Olacak, Ümitliyiz"

Mansur Yavaş: "İnşallah Güzel Günler Bizim Olacak, Ümitliyiz"

Mansur Yavaş, CHP'nin 20'nci Olağanüstü Kurultayı'nda yaptığı açıklamada, Türkiye'de kurumların yıprandığını ve parti olarak çözüm odaklı programlarla halkın karşısına çıkılması gerektiğini vurguladı. Yavaş, CHP'nin değişim sürecinin ardından iktidara yönelik olumlu mesajlar çıkacağını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Mansur Yavaş: "İnşallah Güzel Günler Bizim Olacak, Ümitliyiz"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'nin 20'nci Olağanüstü Tüzük Kurultayı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yavaş, halkın karşısına gündelik sunî tartışmalarla değil, parti programıyla çıkılması gerektiğini vurgulayarak, "Ülkemizde şu anda içten içe yıpranmamış hiçbir kurumu sayamam. Çünkü çürüme başladığı zaman her yönüyle çürür. İnşallah güzel günler bizim olacak, ümitliyiz," ifadelerini kullandı.

CHP'nin tüzük değişikliklerinin görüşüleceği kurultaya ilişkin Yavaş, büyük bir heyecan olduğunu belirterek, "Olumlu olacağını düşünüyorum çünkü büyük bir heyecan var. İnşallah iktidar olunacak. Bir değişim görünüyor. Ben bu hafta Sivas'taydım, oraları gördüm. Gerçekten vatandaş zor durumda ve bir çare arıyoruz. Çare de bu Tüzük Kurultayı, arkasından da yapılacak Program Kurultayı sonunda herhalde iktidara yönelik güzel mesajlar çıkacak," dedi.

Mansur Yavaş ayrıca HÜDAPAR ve DEM Parti'ye yönelik açıklamalarda bulunarak, "Mesafe konulması lazım," şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yıldız Beldesi Belediye Başkanı Ali Aydemir Yeniden Refah Partisi'nden İstifa Etti

Yıldız Beldesi Belediye Başkanı Ali Aydemir Yeniden Refah Partisi'nden İstifa Etti