16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e: "IBAN Yollayın, 50 Bin TL'yi Hemen Yatırayım!"

Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e: "IBAN Yollayın, 50 Bin TL'yi Hemen Yatırayım!"

Ümit Özdağ'ın Meral Akşener'e yönelik bu eleştirileri, İYİ Parti içerisindeki huzursuzlukları ve parti içi tartışmaları gözler önüne seriyor. Özdağ’ın ifadeleri, siyasi rekabetin sert bir dille sürdüğünü ve taraflar arasındaki gerginliğin devam ettiğini gösteriyor. Akşener'in Özdağ'a yönelik açtığı tazminat davasının da bu gerginliğin bir yansıması olduğu görülüyor. Özdağ'ın çağrısının ardından Akşener’in vereceği yanıt merak konusu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e: "IBAN Yollayın, 50 Bin TL'yi Hemen Yatırayım!"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya platformu X üzerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik sert eleştirilerde bulundu. Özdağ, Akşener'in kendisine açtığı 50 bin TL'lik tazminat davasına atıfta bulunarak, "Siz bana IBAN no yollayın. Ben bir yerden bulur hemen hesabınıza yatırırım." ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ, Akşener'i İYİ Parti’ye umut bağlayan insanlara ihanet etmekle suçladı ve partililerin emeklerini harcayarak AKP’lileri milletvekili yapmakla itham etti. Özdağ, ayrıca AKP’ye geçen bazı isimlerin milletvekili olmasının ardındaki nedenleri sorgulayarak, Akşener’e şu soruları yöneltti:

  • "AKP’ye geçen Seyithan Iğsız ne karşılığı milletvekili oldu?"
  • "AKP üyesi olan borsacı Mehmet Mustafa Gürban, İYİ Parti Gaziantep il binasına geldiğinde ne karşılığı milletvekili oldu?"
  • "Erdoğan posteri asılı olan İdris Nebi Hatipoğlu, Eskişehir milletvekili olmak için ne yaptı?"
  • "İYİ Parti’nin finans işlerine bakan, CHP’den milletvekili seçilen ve şimdi AKP’ye geçen Ahmet Ersagun Yücel neden milletvekili oldu?"

Özdağ, ayrıca Akşener’e "Nihat ağabey iyi ki bunları görmeden vefat etmiş. Yoksa adam kahrından ölürdü." diyerek sert bir eleştiride daha bulundu ve "Borçlu olduğunuz kul hakkını ödeyemeyeceksiniz." ifadeleriyle mesajını sonlandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray'da Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı: Usulsüz Bilet Satışı İddiaları Görüşüldü

Galatasaray'da Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı: Usulsüz Bilet Satışı İddiaları Görüşüldü