08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Koyulhisar Haber Yolların Yöneticisi Olmaz, Yolların Yönergeleri Olur!

Yolların Yöneticisi Olmaz, Yolların Yönergeleri Olur!

Koyulhisarlı öğrenciler, Trafik Haftası etkinliklerinde kuralları uygulayarak öğrendiler. Öğrencilerin pratik yaparak trafik kurallarını benimsemesi önemli bir adım oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yolların Yöneticisi Olmaz, Yolların Yönergeleri Olur!

Trafik Haftası kapsamında Koyulhisar trafik polisi ekipleri tarafından Koyulhisar İlçesi Cumhuriyet İlk/Ortaokulu'nda öğrencilere yönelik genel trafik kuralları semineri düzenlendi. Etkinlikte "Yolların Kralı Olmaz, Yolların Kuralı Olur" mottosu benimsendi.

Öğrencilere Uygulamalı Eğitim Verildi

Öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlikte, trafik polisi ekipleri öğrencilere yaya kaldırımı, trafik lambaları gibi temel trafik kurallarını uygulamalı olarak öğretti. Oyuncak arabalar kullanılarak gerçek hayattaki trafik senaryoları canlandırıldı.

Okul Toplantı Salonunda Bilgilendirme Yapıldı

Seminer kapsamında, okul toplantı salonunda öğrencilere trafik kuralları hakkında detaylı bilgi verildi. Trafikte karşılaşılabilecek durumlar ve nasıl davranılması gerektiği konularında öğrenciler bilinçlendirildi.

Öğrenciler Trafik Kurallarını Pratikte Uyguladı

Etkinlik boyunca öğrenciler, öğrendikleri trafik kurallarını pratikte uygulama fırsatı buldular. Hem eğlenceli vakit geçiren öğrenciler hem de trafik kuralları konusunda bilinçlendiler.

Veliler de Seminere Katılarak Bilgilendi

Seminerde yalnızca öğrencilere değil, aynı zamanda velilere de trafik kuralları konusunda bilgilendirme yapıldı. Veliler, çocuklarıyla birlikte trafik kurallarını daha iyi anlama ve uygulama fırsatı buldular.

Etkinlik Tüm Katılımcılar İçin Faydalı Geçti

Yolların Kralı Olmaz, Yolların Kuralı Olur etkinliği, öğrencilerin yanı sıra veliler ve okul personeli için de oldukça faydalı geçti. Trafik kurallarının önemi vurgulanarak, güvenli bir trafik kültürünün oluşturulmasına katkı sağlandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin ilk yerli ve milli motor bloğu müzede ziyaretçilere sergileniyor

Türkiye'nin ilk yerli ve milli motor bloğu müzede ziyaretçilere sergileniyor