16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Dünya Ampute Futbol Federasyonu Genel Kurulu Ankara'da Toplandı

Dünya Ampute Futbol Federasyonu Genel Kurulu Ankara'da Toplandı

Dünya Ampute Futbol Federasyonu (WAFF) Genel Kurulu, Ankara'da gerçekleştirildi. Genel kurulda, Kadınlar Ampute Futbol Dünya Kupası'nın organizasyonu gündeme alındı. İlk kez düzenlenecek olan kadınlar dünya kupası, Kolombiya'nın Barranquilla kentinde yapılacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Dünya Ampute Futbol Federasyonu Genel Kurulu Ankara'da Toplandı

Dünya Ampute Futbol Federasyonu (WAFF) Genel Kurulu, Ankara'da iki gün süren bir toplantıyla gerçekleştirildi. Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan WAFF Başkanı Arif Ümit Uztürk, yönetim kurulunu Ankara'da toplamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Genel kurulun en önemli gündem maddesinin Kadınlar Ampute Futbol Dünya Kupası'nın organizasyonu olduğunu belirten Uztürk, şunları söyledi:

“Kadınlar dünya kupasını, 4 yıl önce göreve gelirken söz vermiştik. Erkeklerde dünya kupası faaliyetleri düzenli olarak yürüyor; 4 yılda bir gerçekleştiriyoruz. Bir tanesinde dünya şampiyonu, diğerinde dünya 2'ncisi olduk. Kadınlar dünya kupasını manifestomuzda yapacağımızın sözünü verdik. Kolombiya'nın Barranquilla kentinde, 10 takımın katılımıyla 2-11 Kasım tarihlerinde ilk defa kadınlar dünya kupası düzenleyeceğiz. Bu çok önemli. Bundan sonra da aynı periyotlarla devam ettireceğiz.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kamala Harris'in Seçim Kampanyası: 540 Milyon Dolar Bağış Toplandı

Kamala Harris'in Seçim Kampanyası: 540 Milyon Dolar Bağış Toplandı