08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor!

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor!

Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Kerem Aktürkoğlu, takımdan ayrılmaya karar verdi. Şampiyonluk kutlamalarındaki tutumuyla dikkat çeken Kerem, kariyerine yepyeni bir sayfa açmayı planlıyor. Real Sociedad ve bazı MLS takımlarından teklifler alan milli futbolcu, yeni bir yolculuğa adım atabilir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor!

Galatasaray'da şampiyonlukta önemli bir rol oynayan Kerem Aktürkoğlu, takımdan ayrılma kararı aldı.

Yeni Bir Sayfa Açmak İstiyor

Sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluğunda büyük katkısı bulunan Kerem Aktürkoğlu, yaz transfer döneminde takımdan ayrılacak. 25 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'daki görevini tamamladığını düşünerek kariyerinde yeni bir sayfa açmak istiyor.

İspanya ve Amerika'dan Teklifler Var

Son gelişmelere göre, Kerem Aktürkoğlu'na İspanya LaLiga ekiplerinden Real Sociedad ve bazı Amerikan MLS takımlarından transfer teklifleri geldiği konuşuluyor.

Veda Eder Gibi Konuşmuştu

Şampiyonluk kutlamalarında sergilediği içine kapanık tavırlarla dikkat çeken Kerem, yaptığı açıklamada duygusal anlar yaşadığını belirterek, "İkinci şampiyonluğum çok özel, çok anlamlı benim için. Umarım Galatasaray her sezon şampiyonluklar yaşar. Ben de burada olursam her zaman elimden geleni sonuna kadar yaparım!" ifadeleriyle veda mesajı vermişti.

Sezon Performansı

Bu sezon Galatasaray formasıyla 54 maçta görev alan Kerem Aktürkoğlu, 15 gol atarken, takımına 9 asistlik destek sağladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TBMM Milli Savunma Komisyonu toplandı

TBMM Milli Savunma Komisyonu toplandı