19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Teknoloji Wilo Grubu, Financial Times ve Statista Tarafından "Avrupa'nın İklim Lideri" Seçildi

Wilo Grubu, Financial Times ve Statista Tarafından "Avrupa'nın İklim Lideri" Seçildi

Su teknolojilerinde öncü olan Wilo Grubu, Financial Times ve Statista tarafından yapılan bir değerlendirmede "Avrupa'nın İklim Lideri" olarak seçildi. Şirket, çevre dostu teknolojilere ve sürdürülebilirlik stratejilerine yaptığı yatırımlar sayesinde bu prestijli unvanı kazandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Wilo Grubu, Financial Times ve Statista Tarafından "Avrupa'nın İklim Lideri" Seçildi

Geleceğin su teknolojilerini geliştiren Wilo Grubu, Financial Times ve Statista tarafından yüzlerce Avrupa şirketinin değerlendirildiği araştırmada "Avrupa'nın İklim Lideri" olarak seçildi. Şirket, yenilikçi sürdürülebilirlik stratejileri ve çevre dostu teknolojilere yaptığı kapsamlı yatırımlar sayesinde bu unvanı kazandı.

Wilo Grubu CEO'su Oliver Hermes, “Wilo'nun bu önemli ve kapsamlı listeye dahil edilmesinden mutluluk duyuyoruz. Bu, yalnızca doğru yolda olduğumuzu değil, aynı zamanda iklim korumada Avrupa liderlerinden biri olduğumuzu da gösteriyor” dedi. Hermes, şirketlerinin sürdürülebilirlik stratejileri doğrultusunda karbon emisyonlarını azaltmaya odaklandığını ve 2025 yılına kadar iklim nötr üretime ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Şu anda Avrupa ve Çin’deki tesislerde bu hedefe ulaştıklarını ve dünya genelinde 20 megawatt pik kapasiteye sahip fotovoltaik sistemlere yatırım yaptıklarını vurguladı.

Wilo Türkiye CEO'su Duygu Erdem de Türkiye’deki çalışmalarının bu başarıda önemli bir rol oynadığını belirtti. Erdem, Türkiye’deki projelerin sürdürülebilirlik stratejilerine büyük önem verdiğini ve yerel ile global hedeflerle uyumlu şekilde ilerlediklerini söyledi. Yenilenebilir enerji kaynaklarına yaptıkları yatırımlar ve çevre dostu teknolojilerin kullanımını artırma çabalarının bu başarıda önemli bir etkisi olduğunu ifade etti. Türkiye’deki inovasyonlar ve sürdürülebilirlik projelerinin Wilo'nun dünya çapındaki iklim liderliği konumunu pekiştirdiğini belirtti.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Putin, Azerbaycan’da İlham Aliyev ile Görüştü ve Barış Anlaşması Üzerine Görüşlerini Paylaştı

Putin, Azerbaycan’da İlham Aliyev ile Görüştü ve Barış Anlaşması Üzerine Görüşlerini Paylaştı