08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Yaşam Annesine öpücük gönderen kişinin sözleri gündemi salladı

Annesine öpücük gönderen kişinin sözleri gündemi salladı

Ünlü isim Ivana Sert, oğlu Ateş ile bir davete katıldı. Ivana'nın gözlerden uzak büyüttüğü Ateş, şaşırttı. Artık kocaman bir delikanlı olan Ateş, annesinin övgülerine karşılık annesini öpmekten kaçınmadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Annesine öpücük gönderen kişinin sözleri gündemi salladı

Ivana Sert ve Oğlu Ateş Gündeme Geldi

Ivana Sert, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sıkça gündeme gelen ünlüler arasında yer alıyor. Son olarak, genellikle gözlerden uzak tuttuğu oğlu Ateş ile dikkatleri üzerine çekti.

Ivana Sert'in Hayatı ve Aile Durumu

Sırp asıllı olan 44 yaşındaki Ivana Sert, 2002 yılında Türkiye'ye yerleşmiş ve 2004 yılında ünlü iş insanı Yurdal Sert ile evlenmişti. 2006 yılında oğlu Kayon Ateş'i kucağına alan çift, 2013 yılında boşanmıştı.

Ateş'in Farklı Görünümü Şaşırttı

Ivana Sert'in oğlu Kayon Ateş'in son halini görenler, onun artık büyüdüğünü ve annesiyle benzerlik taşıdığını fark etti. Ateş'in annesiyle samimi ilişkisi ise dikkat çekiciydi.

Anne-Oğul Arasındaki Diyaloglar

Ivana Sert'in Ateş hakkındaki sözleri ve oğlunun olgun tavırları da sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Ateş'in annesini öpüşü ve "Anne ve çocuk arasında iyi ilişkiler önemlidir" sözleri takipçileri tarafından takdirle karşılandı.

Ateş'in Olgun ve Dikkat Çeken Tavırları

Ateş'in, yaşına göre sergilediği olgun tavırlar, sosyal medya kullanıcıları arasında hayranlık uyandırdı. Onun bu tavrı, "Bu yaşta bu kadar olgunluk harika", "Çok tatlı", "Ne kadar bilgili bir genç" gibi yorumlara neden oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
31 Mayıs Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları

31 Mayıs Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları