16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Genel Oğlunun boğazını jiletle kesen anne şok etkisi yarattı! Baba dehşet verici manzarayla karşılaştı.

Oğlunun boğazını jiletle kesen anne şok etkisi yarattı! Baba dehşet verici manzarayla karşılaştı.

Bursa'da yaşanan trajik olayda, fiziksel engelli oğlu Yusuf Hakan'ı öldüren Ümran Özmen, intihar etti. Baba, eve döndüğünde dehşet dolu manzarayla karşılaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Oğlunun boğazını jiletle kesen anne şok etkisi yarattı! Baba dehşet verici manzarayla karşılaştı.

Bursa'da Üzücü Bir Olay

Bursa'da dün akşam saatlerinde meydana gelen korkunç olay, Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi'nde yaşandı. Ahmet Özmen, evine döndüğünde karısı Ümran ve fiziksel engelli oğlu Yusuf Hakan'ı banyoda kanlar içinde buldu.

Olay Yerine Çok Sayıda Ekip Sevk Edildi

Baba Ahmet Özmen'nin ihbarı üzerine, polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, boynunda kesik bulunan Yusuf Hakan'ın hayatını kaybettiğini belirledi ve annesi Ümran'ı hastaneye kaldırdı.

Ümran Özmen İntihara Teşebbüs Etti

Polis incelemesinde, Ümran Özmen'in oğlu Yusuf Hakan'ı boğazını jiletle kestikten sonra kendi boğazını keserek intihara teşebbüs ettiği ortaya çıktı. Olayın detayları incelenmeye devam ediyor.

Ümran Özmen Kurtarılamadı

Yapılan tüm müdahalelere rağmen Ümran Özmen, yaşadığı travmanın etkisiyle 5 saat sonra hayatını kaybetti. Bu acı olay, ailenin yakınlarını derin bir üzüntüye boğdu.

Soruşturma Devam Ediyor

Anne ve oğlunun yaşamını yitirdiği bu trajik olayın ardından polis, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
30 Mayıs Perşembe 2024 Sivas Nöbetçi Eczaneler

30 Mayıs Perşembe 2024 Sivas Nöbetçi Eczaneler