16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem CHP'li Başarır, Büyük Taarruz'un 102. Yıl Dönümünde Afyonkarahisar'da Etkinliklere Katıldı

CHP'li Başarır, Büyük Taarruz'un 102. Yıl Dönümünde Afyonkarahisar'da Etkinliklere Katıldı

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Büyük Taarruz'un 102. yıl dönümünde Afyonkarahisar'daki etkinliklere katıldı. Atatürk ve şehitler önünde saygı duruşunda bulundu, güzel günler için umut verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
CHP'li Başarır, Büyük Taarruz'un 102. Yıl Dönümünde Afyonkarahisar'da Etkinliklere Katıldı

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Büyük Taarruz'un 102. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde düzenlenen törenlere katıldı. Parti binasının önünde yaptığı konuşmada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, şehitler, gaziler ve silah arkadaşları önünde saygıyla eğildiğini belirtti.

Başarır, "Afyonkarahisar'da Burcu Köksal, Ankara'da Mansur Yavaş ve İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ne yapıyorsa geldiğimizde de onu yapacağız. Yolumuz açık, zor günler geçiriyoruz. Endişe duyuyorsunuz. Üzgünsünüz. Ama umutsuzluğa yer yok. Çünkü, 102 yıl önce umutlar buradan yeşerdi. Bugün de Kurtuluşun yaşandığı, mücadelenin verildiği bu topraklardan söz veriyorum. Buradan yürüyüşe başlayacağız. Güzel günler yakındır. Her şey çok güzel olacak diyorum" şeklinde konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da etkinlikler için kendilerini davet eden Şuhut Belediye Başkanı Burcu Köksal’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başarır ve beraberindekiler Atatürk Evi’ne yürüdü ve yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Çakırözü köyüne geçen Başarır ve Yavaş, Kocatepe’ye kadar yürüyüşe katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe'nin Penaltı Beklediği Pozisyonlar ve Fred'in Hat-Trick'i Maçın Gündemiydi

Fenerbahçe'nin Penaltı Beklediği Pozisyonlar ve Fred'in Hat-Trick'i Maçın Gündemiydi