16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem Sosyal Medya Paylaşımı Nedeniyle Çıkan Kavgada Emir Koçhan Hayatını Kaybetti

Sosyal Medya Paylaşımı Nedeniyle Çıkan Kavgada Emir Koçhan Hayatını Kaybetti

İstanbul Ayazağa Mahallesi'nde, sosyal medya üzerinden yapılan bir paylaşımın ardından çıkan kavgada ağır yaralanan Emir Koçhan, hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı ve tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sosyal Medya Paylaşımı Nedeniyle Çıkan Kavgada Emir Koçhan Hayatını Kaybetti

17 Ağustos'ta İstanbul Ayazağa Mahallesi'nde yaşanan trajik olay, sosyal medyada yapılan bir paylaşımın ardından başladı. Emir Koçhan, arkadaşlarıyla birlikte "Ayazağa kedileri geliyor" yazılı bir duvarın önünde çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı. Paylaşımın altına gelen yorumlar tartışmalara yol açtı.

Bir süre sonra, Koçhan ve arkadaşları sosyal medyaya video çekmek amacıyla tekrar Ayazağa Mahallesi'ne gitti. Ancak bu durumdan haberdar olan karşı grup, olay yerine geldi ve taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve kalabalık bir grup tarafından darbedilen Emir Koçhan baygınlık geçirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Koçhan'ı hastaneye kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Koçhan, salı günü hayatını kaybetti. Cenazesinin bugün Ayazağa Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

Olayla ilgili olarak polis ekipleri 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İran'da Feci Otobüs Kazası: 28 Pakistanlı Hayatını Kaybetti

İran'da Feci Otobüs Kazası: 28 Pakistanlı Hayatını Kaybetti