08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Teknoloji Sektöründe zirvede: Huawei Watch Fit 3, rakiplerinden farklı özellikler sunuyor!

Sektöründe zirvede: Huawei Watch Fit 3, rakiplerinden farklı özellikler sunuyor!

Huawei Watch Fit 3, kullanıcılarına sunduğu harika özelliklerle rakiplerinden ayrılıyor. Bu segmentte öne çıkan cihazı detaylarıyla inceledik.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sektöründe zirvede: Huawei Watch Fit 3, rakiplerinden farklı özellikler sunuyor!

Çin merkezli teknoloji devi Huawei, yeni akıllı saati Watch Fit 3'ü tanıttı. Saat, şık tasarımı, canlı ekranı ve çeşitli sağlık ve fitness özellikleri ile dikkat çekiyor. Bu ayın başında dünya genelinde satışa çıkan Huawei Watch Fit 3'ün öne çıkan özelliklerine bir göz atalım.

Tasarım ve Ekran Özellikleri

Huawei Watch Fit 3, 1.82 inç büyüklüğünde, 1500 nit parlaklığa sahip, 347 PPI ve 60Hz yenileme hızında bir AMOLED ekrana sahiptir. Saat, %77.4 ekran-gövde oranına sahip kare şeklindeki premium alüminyum alaşımlı gövdesi ile şık bir tasarım sunmaktadır.

Sağlık ve Fitness Özellikleri

Watch Fit 3, Huawei’nin TruSeen 5.5 kalp atış hızı izleme sistemi ile egzersiz sırasında doğru kalp atış hızı takibi yapar. Ayrıca kan oksijen doygunluğu (SpO2) ölçümleri sunarak kullanıcıları potansiyel riskler konusunda uyarabilir.

Uyku İzleme ve Fitness Modları

Saat, Huawei’nin TruSleep teknolojisi ile uyku izleme özelliklerine sahiptir. Ayrıca 100'den fazla antrenman modu sunar ve yeni Track Run modu ile doğru rota ve tur mesafesi takibi sağlar.

Kullanım Kolaylığı ve Pil Ömrü

Watch Fit 3, Her Zaman Açık Ekran (AOD) özelliği ile gelir ve sınırlı Bluetooth arama ve müzik çalma ile 10 güne kadar pil ömrü vaat eder. Ayrıca hızlı şarj desteği sayesinde 10 dakikalık şarj ile bir günlük kullanım sağlar.

Fiyat ve Satış Bilgileri

Altı renk seçeneği bulunan Huawei Watch Fit 3, Çin'de farklı kayış seçenekleri ile satışa sunuldu. Florokarbon kauçuk ve naylon kayışlı versiyonu 999 yuan (yaklaşık 140$), gerçek deri kayışlı versiyonu ise 1199 yuan (yaklaşık 168$) fiyatla satılmaktadır. Ön satışlar bugün başlarken, resmi satışlar 20 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor, 51 puanda ve -8 averajla zirvede!

Sivasspor, 51 puanda ve -8 averajla zirvede!