19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Teknoloji X şirketi Türkiye pazarında yer edinmek amacıyla ofis açma kararı aldı

X şirketi Türkiye pazarında yer edinmek amacıyla ofis açma kararı aldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, X adlı sosyal medya platformunun Türkiye'de temsilcilik açtığını ve temsilci atadığını duyurdu. Uraloğlu, X'in temsilci atamaması durumunda bant daraltma tedbiri uygulanacağını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
X şirketi Türkiye pazarında yer edinmek amacıyla ofis açma kararı aldı

Sosyal medya devi X, Türkiye'de bir ofis açarak bir temsilci atadı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu gelişmeyi duyurdu ve X'in temsilcilik açmaması durumunda bant daraltma cezasıyla karşı karşıya kalabileceğini belirtti.

Uraloğlu: "Temsilci Atamamışlardı Ama İletişimimiz Vardı"

Bakan Uraloğlu, katıldığı bir canlı yayında şirketin temsilci atamadığını ancak iletişimlerinin devam ettiğini açıkladı. Reklam yasağı getirildikten sonra X'e temsilcilik açılana kadar beklenildiğini söyledi. Bakan, bant daraltma cezasıyla ilgili kararın kendileri tarafından alındığını ve X'e bildirildiğini vurguladı.

Reklam Yasakları ve Bant Daraltma Uygulamaları

Türkiye'de temsilcilik açması için uyarılan X'e, temsilcilik açılana kadar reklam yasağı getirildi. Bakan Uraloğlu'nun açıklamalarına göre, bant daraltma cezası da gündemdeydi ancak X'in temsilcilik açmasıyla bu durum önlendi. X'e karşı yaptırımların artırılması konusu ise halen görüşülmekte olup, yürürlükte olan reklam yasağı devam etmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsung Galaxy Watch FE, One UI arayüzüyle tanıtıldı

Samsung Galaxy Watch FE, One UI arayüzüyle tanıtıldı