16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Dünya Alman Bakan'dan savaş uyarısı geldi!

Alman Bakan'dan savaş uyarısı geldi!

Almanya Savunma Bakanı, ülkenin 2029'a kadar savaşa hazır olması gerektiğini vurguladı. Bakan, ulusal güvenliğin sağlanması için askeri kabiliyetlerin güçlendirilmesi gerektiğini belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alman Bakan'dan savaş uyarısı geldi!

Almanya Savunma Bakanı Boris Pistorius'tan Savaş Kabiliyeti Uyarısı

Almanya Savunma Bakanı Boris Pistorius, Alman meclisinde milletvekillerinin sorularını yanıtladı ve Alman ordusunun muharebe gücünün arttırılması gerektiğini vurguladı.

2029 Yılına Kadar Hazır Olmalıyız

Pistorius, "2029 yılına kadar savaş kabiliyetine hazır durumda olmalıyız. Üç konu merkezi öneme sahip; personel, ekipman ve finansman" açıklamasında bulundu.

Rusya'nın Savaşa Hazırlık İddiaları

Rusya'nın yeni bir savaşa hazırlık yaptığını iddia eden Bakan Pistorius, Rusya'nın savaş ekonomisine geçtiğini ve orduyu silahlandırmaya devam ettiğini belirtti.

Ukrayna'ya Destek Çağrısı

Kiev'e askeri desteğin devam etmesi gerektiğini vurgulayan Alman Bakan, "Rusya'nın savaşı kazanması, Ukrayna'ya sağladığımız mevcut destekten daha fazlasına mal olacağı son derece açık" ifadesini kullandı.

Almanya'nın Ukrayna'ya Yardımı

Ukrayna'nın ABD'den sonra en büyük ikinci silah destekçisi konumunda olan Almanya'nın Ukrayna'ya yardımının 28 milyar Euro civarında olduğu bilgisine yer verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Onlarca ülkeden sporcu burada: Ergan Dağı'nda dünya kaykay şampiyonası!

Onlarca ülkeden sporcu burada: Ergan Dağı'nda dünya kaykay şampiyonası!