08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Dünya Filistinli gazeteci linç edildi!

Filistinli gazeteci linç edildi!

İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken Kudüs'te aşırı sağcı İsrailliler, Filistinli gazeteci Saif Kasımi'yi linç etti. Kasımi'ye saldıran kalabalık, daha sonra bölgeden uzaklaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Filistinli gazeteci linç edildi!

7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'de artan şiddet olayları devam ederken, İsrail ordusunun Filistinlilere yönelik saldırılarına bir tepki de İsrail'in içinden geldi. Dün düzenlenen 'Kudüs Günü' etkinliğinde Filistinli gazeteci Saif Kasımi'ye yönelik gerçekleşen linç girişimiyle olaylar iyice tırmandı.

AŞIRI SAĞCILARDAN SALDIRI

YÜRÜYÜŞ SIRASINDA ARBEDE ÇIKTI

İsrail'de yürüyüş düzenleyen aşırı sağcı gruplar, etkinlik sırasında Filistinli gazeteci Saif Kasımi'ye saldırarak linç girişiminde bulundular. Kasımi, onlarca saldırgan tarafından köşeye sıkıştırılarak darp edildi ve saldırganlar olay yerinden uzaklaştılar.

ULUSLARARASI TEPKİLER YÜKSELİYOR

ULUSLARARASI KAMUOYU AYAĞA KALKTI

Olayı gören tanıklar, saldırganların sadece Kasımi'ye saldırmakla kalmayıp Kudüs'teki Arap ve Filistinlilere de hakaret ve tehditlerde bulunduğunu belirtti. Gazetecinin basın mensubu olduğunu gösteren yeleğe rağmen gerçekleşen bu saldırı uluslararası kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Canlı Yayında Ortaya Atılan Dilan Polat İddiası Savcılığı Harekete Geçirdi

Canlı Yayında Ortaya Atılan Dilan Polat İddiası Savcılığı Harekete Geçirdi