08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Teknoloji Kocasinan Teknoloji Festivali, Gençleri Teknolojiyle Buluşturdu!

Kocasinan Teknoloji Festivali, Gençleri Teknolojiyle Buluşturdu!

Kocasinan Belediyesi ve Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Kocasinan Teknoloji Festivali (KOCAFEST) etkinliği başladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kocasinan Teknoloji Festivali, Gençleri Teknolojiyle Buluşturdu!

Kocasinan Belediyesi ve Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Kocasinan Teknoloji Festivali (KOCAFEST), Ortaokul ve lise öğrencileri için kapılarını açtı. Festival kapsamında 235 takım, 12 farklı kategoride yarışarak yeteneklerini sergiliyor.

KOCAFEST'in Başlangıcı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gençlerin Türkiye'nin geleceği için büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Festivalin gençlerle beraber akıllı şehirlerin tasarlanması ve teknolojiyle donatılmış bir Türkiye'nin inşa edilmesine katkı sağlayacağını ifade etti.

Protokol Üyeleri ve Katılımcılar Bir Araya Geldi

Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı'nda düzenlenen etkinliğe protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları, eğitimciler, öğrenciler ve velilerin yoğun ilgisi vardı.

Başkanların Açıklamaları

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gençlerin teknolojiyle buluşarak eğlenceli vakit geçirmesinin önemine vurgu yaparak, gençlerin potansiyelini ortaya çıkarmayı hedeflediklerini dile getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise KOCAFEST'in önemine dikkat çekerek gençleri tebrik etti.

Vali Çiçek ve Yarışma Heyecanı

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kocasinan Belediyesi'nin dinamik hizmetleriyle KOCAFEST gibi önemli bir etkinliğin gerçekleşmesinden mutluluk duyduğunu belirtti. Yarışmaya katılan gençlerin başarılı çalışmalara imza atacaklarına inancını dile getirdi.

Ödül Töreni ve Katılımcılar

Programın sonunda 235 takımın projeleri incelendi ve KOCAFEST'in 3 gün boyunca süreceği öğrenildi. Dereceye giren takımların 25 Mayıs Cumartesi günü ödüllendirileceği açıklandı. Yarışmada yer alan farklı kategorilerdeki takımların heyecanı ve çalışmaları büyük beğeni topladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tüketiciyi Yanıltan Reklamlara 108 Milyon Lira Para Cezası Verildi

Tüketiciyi Yanıltan Reklamlara 108 Milyon Lira Para Cezası Verildi