08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Genel Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk halkına bayram müjdesi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk halkına bayram müjdesi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenin büyüme mücadelesine 19 Mayıs ruhunu ekleyerek devam etmenin önemine vurgu yaptı. Türkiye'nin geleceği için gençlere güvenini dile getirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk halkına bayram müjdesi verdi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkenin karşılaştığı her türlü zorluğa rağmen hızla ilerleyen büyüme mücadelesini sadece 19 Mayıs ruhunu benimseyerek devam ettirebileceğimizi belirtti.

Erdoğan'ın 19 Mayıs Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Samsun'da başlayan ve Milli Mücadele'nin zaferle sonuçlanmasına öncülük eden 19 Mayıs 1919'un Türkiye'nin güçlenmesinde önemli bir rol oynadığını vurguladı.

İstiklal Ruhu

Erdoğan, bu tarihin, milletin istiklal ve istikbal ruhunun doğuşuna işaret ettiğini belirterek, esarete karşı başlatılan mücadelenin önemine dikkat çekti. Samsun'da yakılan istiklal meşalesinin Anadolu'ya yayılarak tüm Türk milletini bir araya getirdiğini ifade etti.

19 Mayıs'ın Önemi

Cumhurbaşkanı, 19 Mayıs ruhunun Türk milletinin en değerli varlığı olduğunu vurgulayarak, bu ruhun, ülkenin karşılaştığı zorluklara karşı durma ve birlik içinde mücadele etme kararlılığını simgelediğini dile getirdi.

Gençlere ve Millete Mesaj

Erdoğan, gençlere seslenerek, 19 Mayıs'ın önemini anlayarak birlik ve beraberlik içinde Türkiye'nin geleceğine sahip çıkmalarını istedi. Tarihe ve bugüne sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı.

19 Mayıs'ı Kutladı

Cumhurbaşkanı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşı kahramanlarını saygıyla anmayı da ihmal etmedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kızılırmak Nehri'ne Uçan Otomobil, Yaralıları İtfaiyenin Omuzlarında Kurtardı

Kızılırmak Nehri'ne Uçan Otomobil, Yaralıları İtfaiyenin Omuzlarında Kurtardı