08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Teknoloji Xiaomi, 2 yeni kapı zili kamerasını tanıttı

Xiaomi, 2 yeni kapı zili kamerasını tanıttı

Xiaomi, uygun fiyatlı Smart Maoyan 2 kapı zili kamerasını piyasaya sürdü. Yeni kamera, HDR desteği ile kullanıcıların güvenliğini sağlayarak evlerdeki güvenliği artırıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Xiaomi, 2 yeni kapı zili kamerasını tanıttı

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, ev güvenliğini artırmak amacıyla tasarlanmış olan yeni bir akıllı kapı zili kamerası olan Xiaomi Smart Maoyan 2'yi piyasaya sürdü. Ürün, JD.com gibi e-ticaret platformlarında 22 Mayıs itibarıyla 599 yuan (yaklaşık 84 dolar) fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

Ürün Özellikleri

Cihazın 8000 mAh kapasiteli bataryası, uzun ömürlü modda 300 güne kadar dayanıklılık sağlıyor. 3 megapiksel yüksek çözünürlüklü kamera, zorlu ışık koşullarında bile net ve detaylı görüntüler elde etmenizi sağlıyor. HDR desteği ve 2048 x 1536 çözünürlük sunan kamera, 180 derece geniş açılı lense sahip.

Gelişmiş Özellikler

Kızılötesi gece görüş modunda, kırmızı pozlamayı önlemek için 8 adet 940nm kızılötesi gece görüş ışığı ve yüksek hassasiyetli bir sensör bulunuyor. 5 inç büyüklüğündeki 720p çözünürlüklü tam yapışkanlı temperli cam ekranı sayesinde, kapınıza gelen kişiler net bir şekilde görüntülenebiliyor.

Güvenlik

Xiaomi Smart Maoyan 2, gerçek zamanlı görüntüleme modunda 150 gün dayanabilen bataryası ile dikkat çekiyor. Güvenlik özellikleri, 180 derece yatay menzil kapsayan çift PIR insan vücudu kızılötesi sensörleri ile güçlendirilmiş. Hareket algılandığında otomatik olarak kayıt başlatan bu sensörler, üç seviyeli algılama hassasiyetini kişisel ihtiyaçlarınıza göre ayarlamanıza olanak tanır.

Uygulama ve Entegrasyon

Xiaomi Smart Maoyan 2, Xiaomi Mijia uygulamasına bağlanarak ziyaretçilerle video görüşmeleri başlatmanıza, ses değiştirme fonksiyonlarını kullanmanıza olanak tanır. Ayrıca, hızlı yanıtlar sunar, özel sesli mesaj kayıtları yapmanıza imkan verir ve olayları bağlı Xiaomi hoparlörler ve TV'lere aktarabilir. Xiao Ai aracılığıyla ses kontrolü gibi özellikler de bulunmaktadır.

Bu akıllı kapı zili kamerası, ev güvenliğini artırmak isteyen kullanıcılar için kapsamlı ve kullanışlı bir çözüm sunmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Silahını temizlerken arkadaşını vurdu!

Silahını temizlerken arkadaşını vurdu!